Haberler

Pınarhisar'da Seçim Sonuçlarına İtiraz

Güncelleme:

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinin Kaynarca beldesinde 1556 seçmenin oy kullandığı tüm sandıklar için İlçe Seçim Kuruluna itiraz edildi. AK Parti Kaynarca Belde Başkanı Atakan Gülersoy, oyların yeniden sayılması için itirazda bulunduklarını açıkladı.

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinin Kaynarca beldesinde 1556 seçmenin oy kullandığı tüm sandıklar için İlçe Seçim Kuruluna itiraz edildi.

Ak Parti Kaynarca Belde Başkanı Atakan Gülersoy, yaptığı açıklamada, beldeye kurulan 7 sandıkta oyların yeniden sayılması için itirazda bulunduklarını söyledi.

Oy kullanma ve sayım esnasında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yeniden sayım istediklerini belirten Gülersoy, seçmenin oy kullandığı sandıklarda yeniden yapılacak sayımın sonuçları etkileyebileceğini kaydetti.

CHP adayı ile aralarında 1 oy fark olduğunu belirten Gülersoy, yaptıkları başvurunun değerlendirmeye alındığını belirtti.

Kaynak: AA / Politika

Kırklareli Pınarhisar Kaynarca AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title