Haberler

Öğretmen ataması ne zaman? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?

Güncelleme:

Öğretmen ataması ne zaman? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen ataması tarihleri ve kadro dağılımları hakkında bilgi arayışı devam ediyor. Branş dağılımlarının açıklanıp açıklanmadığı ve atama sürecinin ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yerel seçim miting programlarına ara veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kabine toplantısına başkanlık edecek. Ekonomideki son durum, iç ve dış politikadaki gelişmeler, yerel seçim ve öğretmen atamalarının masaya yatırılacağı zirveyle ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Peki, öğretmen ataması ne zaman? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.00'te başlayacak.

ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Geçtiğimiz günlerde öğretmen atamalarına yönelik açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız.' açıklamasında bulunmuştu.

EN SON KAÇ BİN ATAMA YAPILDI?

Yeni öğretmen atama takvimi gündemde yoğun ilgi görmeye devam ederken, görev yerlerine atanmayı bekleyen öğretmenler konu hakkında son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılmıştı. Yeni atama sayısının ise ne olacağı henüz bilinmiyor.

Öğretmen ataması ne zaman? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?

Öğretmen ataması ne zaman? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title