Haberler

Nagehan elendi mi, Survivor Nagehan gitti mi?

Güncelleme:

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın 28. bölüm tanıtımı yayınlandı.Bu akşam yayınlanacak bölümde bomba bir olay yaşandı. Tanıtımda Acun Ilıcalı'nın konseyde öfkelendiği görülüyor. Peki, Nagehan elendi mi, Nagehan gitti mi?

Suvirvor All Star'ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara sinirlenerek konseyde koltuk fırlattı. Gelişmeler gündem olurken yaşananlar sonrası Nagehan elenecek mi, diskalifiye mi olacak, merak edildi. Peki, Nagehan elendi mi, Nagehan gitti mi?

NELER OLDU?

Olay sonrası Acun Ilıcalı adeta çıldırdı. Ilıcalı, "Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız. Durun diyorum duramıyorsunuz. Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya. Oy kullanırken kızı itiyorsun. Bu programda sizin hakkınızda kimse konuşmayacak mı? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz. Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti şimdi. Ne istiyorsunuz, kavga mı kaos mu ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirdi.

"Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" dedi ve programı yarıda kesti.

NAGEHAN ELENDİ Mİ?

Yeni bölümün fragmanında Acun Ilıcalı'nın Nagihan'la konuştuğu görülüyor. Ilıcalı, "Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel birlikteliğimiz oldu. Tadını kaçırmadan... Neyi bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın, biz de tamam mı diyeceğiz?" derken Nagihan'ın ise tek başına konseyden ayrıldığı görülüyor. Fragmanın yayınlanmasının ardından Nagihan'ın diskalifiye edildiği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Survivor All Star Acun Ilıcalı Star Tv8 Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title