Haberler

Murat Güloğlu evli mi? Murat Güloğlu eşi, sevgilisi kim?

Güncelleme:

Murat Güloğlu hakkındaki detaylar izleyiciler tarafından araştırılıyor. Gündeme dair yorumları ile dikkatleri çeken Murat Güloğlu izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Murat Güloğlu evli mi? Murat Güloğlu eşi, sevgilisi kim?

Murat Güloğlu evli mi? Sorusu, Murat Güloğlu hakkında merak edilmekte olan sorular arasında bulunuyor ve zaman zaman izleyiciler tarafından internet üzerinde sık sık araştırılıyor. Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Murat Güloğlu merak konusu oldu. İşte Murat Güloğlu hakkında merak edilen Murat Güloğlu evli mi? Murat Güloğlu eşi, sevgilisi kim?

MURAT GÜLOĞLU EVLİ Mİ?

Murat Güloğlu'nun evli olup, olmadığı bilinmemektedir. Murat Güloğlu, 6 Nisan 1975 tarihinde Sivas'ta doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun olmuş ve ardından Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde Avrupa Birliği ve Dış Politika Programı'nda yüksek lisans derecesi almıştır. Ayrıca, Uluslararası Basın Derneği (IPI) Türkiye Ofisi Sertifika Programı'nı tamamlamıştır.

Medya kariyerine 1995 Şubat ayında başlayan Güloğlu, uzun yıllar birçok TV kanalında haber ve program departmanında spiker, muhabir, editör ve yapımcı olarak görev yapmıştır. 1999 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi" ödülüne layık görülmüştür. Muhabirlikten sonra haber spikerliği ve program sunuculuğuna geçerek, FOX kanalında "Evinizin Oğlu Murat Güloğlu" sloganıyla program sunuculuğu ve haber spikerliği yapmış, aynı zamanda "Çalar Saat Hafta Sonu" kuşağını sunmuştur.

Murat Güloğlu evli mi? Murat Güloğlu eşi, sevgilisi kim?MURAT GÜLOĞLU

Mart 2017'de Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile ilgili yaptığı bir yorum nedeniyle işinden ayrılmıştır. Ancak bu süreçte, Gazete Habertürk'te pazar röportajları yapmakta ve gazeteci Güneri Cıvaoğlu ile birlikte çalışmaktadır. Ayrıca, Murat Güloğlu'nun "Gitmesen... Gitme Sen." isimli bir otobiyografik kitabı bulunmaktadır.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title