Haberler

Müge Anlı CANLI İZLE! 5 Nisan Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Müge Anlı'nın 5 Nisan tarihli canlı yayınına dair izleme linki ve son bölümde yaşananlar hakkında detaylar. Müge Anlı'nın popüler programı her gün milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Son bölümde neler oldu, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için link detayları.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranında her sabah seyircisi ile buluşuyor. Müge Anlı CANLI İZLE ve 5 Nisan Müge Anlı Canlı izleme linki izleyiciler tarafından gündeme geliyor. Müge Anlı son bölüm neler olduğu merak edilirken Müge Anlı Canlı İzlemek isteyenler, 5 Nisan Müge Anlı canlı izleme linkini araştırılıyor. Müge Anlı CANLI İZLE! 5 Nisan Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

  • 151 gündür kayıptı, Müge Anlı bir dakikada buldu: ''24 yıllık karım yüzünden bahçede yattım.''
  • Mustafa Doğan can güvenliği olmadığını, karısıyla yüzleşmek için stüdyoya gelmek istemediğini söyledi. Hatice Hanım yüzleşmeden boşanmayacağını belirtti.
  • Yayını ihbar kabul eden Aile Bakanlığı'na bağlı uzmanlar aile bireyleri ile görüşme gerçekleştirdiler.
  • Abla Şerife kendisiyle eve dönmesi için kız kardeşini tatlı dille ikna etmeye çalıştı. 9 yaşındaki kız teyzesi ile sarıldı. Cemile Hanım, ablası ile gitmeye ikna oldu.
  • 14 yaşındaki çocuk ile birlikte yürürken görülen kişi şüphelendirdi. Çocuğumuzun teşhis ettiği şahıs, adliyeye sevk edildi.
  • Kayıp çocuğun sabaha karşı Kasımpaşa'da genç bir kişiyle yürüdüğü güvenlik kameralarında yansımıştı. Çocuğun iddiaları üzerine baba savcılığa başvurdu. Otizmli, çocuğun yer göstermesiyle güvenlik kameralarına yansıyan kişi tutuklandı.
  • Sevim Yıldırım'ın cenazesini bulan Çoban konuştu. ''Oğlunun ilgisizliği dikkatimi çekti.''
  • Çoban, arazileri en iyi çobanların bileceğini buna rağmen Ergün'ün annesinin kaybında ilgisiz davrandığını belirtti. Cenazenin bulunduğu arsanın sahibi Satılmış Er ise bahsi geçen tarlayı bir sene ekip diğer sene ekmediğini, o sene de ekmediğini açıkladı.

MÜGE ANLI CANLI İZLE!

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi 10.00'da ATV'de yayınlanmaktadır.

MÜGE ANLI CANLI İZLEME LİNKİ!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title