Haberler

Mesut Yar kimdir? Halk Tv konuğu Mesut Yar kaç yaşında, nereli? Mesut Yar biyografisi!

Güncelleme:

Halk Tv'de hafta içi her gün yayınlanan, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu Datça Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mesut Yar oldu. Halk Tv konuğu Mesut Yar kimdir ve Mesut Yar kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Halk Tv konuğu Mesut Yar kimdir? Mesut Yar kaç yaşında, nereli?

İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu Datça Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mesut Yar oldu. Birçok konu hakkında yorumlarda bulunan Mesut Yar kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Mesut Yar kaç yaşında, nereli, kimdir soruları araştırılıyor. Halk Tv konuğu Mesut Yar kimdir? Mesut Yar kaç yaşında, nereli? Mesut Yar biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

MESUT YAR KİMDİR?

Mesut Yar, 18 Nisan 1967 yılında İstanbul'da doğdu. Türk gazeteci, televizyoncu.

Yar, İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede müzecilik ihtisası yaptı. 1985 yılında gazetecilik mesleğine stajyer muhabir olarak başlayan Yar, sırasıyla Hürriyet, Sabah, Posta gibi gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yaptı.

1994 yılında kurucuları arasında olduğu Kanal E'de ülkenin ilk ihtisas talk show'unu (By Night) yapan Yar, bundan sonraki kariyerine televizyon öznesinde devam etti. Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine 5, atv gibi ulusal kanallarda yapımcılık, sunuculuk ve anchormanlik görevlerinde bulundu. Sabah-Atv Grubuna bağlı Kanal 1, Atv Avrupa, Türkçe Tv gibi kanallarda genel müdürlük yapan Mesut Yar, mesleğine paralel olarak edebiyatla da ilgilendi.

Çeşitli hikâye, şiir ve ropörtaj kitapları yayımlanan Yar'ın halen Posta Gazetesi'nde televizyon eleştirmenliği yaptığı "Televizyon Hastası" isimli bir köşesi bulunmaktadır. 2011 yılında CNN TÜRK'te başladığı "Burada Laf Çok" programı 2016 yılında Kanal D'ye transfer olmuştur. Mesut Yar, şuan da Star TV'de "Mesut Yar Sunar" isimli programı sunmaktadır. Mesut Yar, üç kere evlenip iki kere boşanmıştır.

Mesut Yar, ilk eşi ile 1993 yılında evlendi. Boşandı. Batuhan (d.1993) adında bir oğlu vardır.

Mesut Yar, 2012 yılında üçüncü evliliğini Ajanda PR adlı şirketin sahibi Ferda Çekem ile yaptı.

Görev Aldığı Yapımlar

Başka Yerde Yok Sunucu 2004 Tv programı

Burada Laf Çok Sunucu 2011-2016 Tv programı

Babam Sınıfta Kaldı Nazım 2013 Tv dizisi

Baş Belası Kendisi 2017 Sinema filmi

Mesut Yar Sunar Sunucu 2017-... Tv programı

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

İsmail Küçükkaya Mesut Yar Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title