Haberler

Mersin'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı

Güncelleme:

Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yasa dışı yollarla düzensiz göçmenleri yurda sokan ve yurt dışına çıkmalarını sağlayan 3 şüphelinin kimlikleri ve ikametleri tespit edildi. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 2 cep telefonu ve 2 SIM kart da ele geçirildi.

Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, yasa dışı yollarla düzensiz göçmenleri yurda sokan, geçici süreyle barındırdıktan sonra da yurt dışına çıkmalarını sağlayan 3 şüphelinin kimliği ve ikametleri belirlendi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin, Osmaniye ve Adana'daki adreslere gerçekleştirilen operasyonlarda 3 zanlı yakalandı.

Adreslerde bulunan 2 cep telefonu ve 2 SIM kart incelemeye alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Cep Telefonu Jandarma Göçmen Tarsus Mersin Göçmen Kaçakçılığı Suç Operasyon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title