Haberler

Mehmet Şerif Yıldırım kimdir? CHP Malatya Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım Kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Mehmet Şerif Yıldırım kimdir? CHP Malatya Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım Kaç yaşında, nereli? CHP'nin Malatya Hekimhan Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Şerif Yıldırım hakkında bilgi arayışı devam ediyor.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Malatya Hekimhan Belediye Başkan adayı ise Mehmet Şerif Yıldırım. Mehmet Şerif Yıldırım nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

MEHMET ŞERİF YILDIRIM KİMDİR?

Mehmet Şerif Yıldırım, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Malatya Hekimhan Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Şerif Yıldırım Şerif Yıldırım Mehmet Şerif Hekimhan Malatya Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title