Haberler

Mehmet Savran kimdir? AK Parti Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Savran kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Mehmet Savran, AK Parti'nin Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Nevşehir Belediyesinin faaliyetleri ile gündeme gelen hakkında araştırmalar yapılan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran gündemin en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Peki, Nevşehir Belediye kimdir? Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran hangi partili?

Ak Parti 31 Mart seçimleri öncesinde seçim kongresi gerçekleştirmiş ve adaylarını açıklamıştı. Nevşehir Belediye Başkan adayı ise Mehmet Savran oldu. Vatandaşlar, Mehmet Savran'ın kim olduğunu merak ediyor. Peki, Mehmet Savran kimdir? AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Savran kaç yaşında, nereli?

MEHMET SAVRAN KİMDİR?

  • Mehmet Savran, 1974 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. 1992 yılında başladığı lisans eğitimini 1998 yılında bitirmesinin ardından Kırşehir ve Kastamonu'da hekim olarak görev yaptı.
  • İhtisasını 2004-2010 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda yaptı. Savran, 2010 yılında Nevşehir Dr. İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak görevini aldı. 2012 Mayıs ayından günümüze kadar Nevşehir'de özel bir hastanede çalıştı.
  • Savran, aktif siyasi hayatına ise, 2018 yılında AK Parti Nevşehir İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak başladı. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde İl Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi.
  • Evli ve bir çocuk babası olan Op. Dr. Mehmet Savran, aynı zamanda ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

Mehmet Savran kimdir? AK Parti Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Savran kaç yaşında, nereli?Mehmet Savran

Mehmet Savran kimdir? AK Parti Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Savran kaç yaşında, nereli?Mehmet Savran

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Savran AK Parti Nevşehir Gündem Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title