Haberler

Mehmet Ali Artunca kimdir? Memleket Partisi İzmir Bornova Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Artunca kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Memleket Partisi İzmir Bornova Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Artunca kaç yaşında, nereli? Memleket Partisi'nin İzmir Bornova Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Ali Artunca'nın kim olduğu merak konusu oldu. Artunca'nın kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu hakkında bilgiler araştırılıyor.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. Memleket Partisi İzmir Bornova Belediye Başkan adayı ise Mehmet Ali Artunca. Mehmet Ali Artunca kimdir? Mehmet Ali Artunca nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

MEHMET ALİ ARTUNCA KİMDİR?

İş güvenliği uzmanı olan Mehmet Ali Artunca, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Memleket Partisi İzmir Bornova Belediye Başkan adayıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İzmir Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title