Haberler

Makam odasında kadın personeli taciz eden Belediye Başkanı kim? Hayrettin Demir kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Bir belediye başkanının makam odasında kadın personeli taciz ettiği iddiası gündemi sarsıyor. Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in yaşının ve nereli olduğu merak konusu oldu. Bu skandal iddia, taciz ve cinsel saldırı hakkında daha geniş bir tartışmayı gündeme getiriyor.

Mardin'in Yeşilli ilçesinde halihazırda belediye başkanı olarak görev yapan ve 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde yeniden aday gösterilen Hayrettin Demir'e ait görüntüler infial yarattı. Peki, Makam odasında kadın personeli taciz eden Belediye Başkanı kim? Hayrettin Demir kaç yaşında, nereli?

HAYRETTİN DEMİR KİMDİR?

2023 yılına ait olan ve belediye başkanının makam odasında çekildiği anlaşılan görüntülerde, 57 yaşında ve 7 çocuk babası olan Demir'in belediye personeli olarak görev yapan 25 yaşındaki G.Y.'ye yönelik taciz olarak nitelendirilebilecek hareketleri yer alıyor.

HAYRETTİN DEMİR NE SÖYLEDİ?

Söz konusu görüntüler hakkında halktv.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Hayrettin Demir, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu kabul ederken, hareketlerinin taciz olarak nitelendirilemeyeceğini belirtti. G.Y. ile arasında baba-kız ilişkisi olduğunu belirten Demir, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından G.Y.'nin başka bir belediyede görevlendirilmesini ise "normal bir prosedür" olarak değerlendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hayrettin Demir Hukuk Gündem Toplum Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title