Haberler

Kate Middleton hastalığı nedir, kanser mi? Kate Middleton sağlık durumu nasıl?

Güncelleme:

Galler Prensesi Kate Middleton'ın sağlık durumu hakkındaki sorular gündeme geldi. Prenses Kate Middleton'ın X hesabından paylaşılan videoda sağlık durumu hakkında bilgi verildi. Kate Middleton kanser mi, sağlık durumu nasıl ve nerede olduğu merak konusu. Middleton'ın hastalığı hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Galler Prensesi Kate Middleton hastalığı nedir ve Kate Middleton kanser mi soruları gündeme geliyor. Galler Prensi William ve Prenses Kate Middleton'ın X hesabından paylaşılan videoda sağlık durumunu bizzat kendisi anlattı. Kate Middleton sağlık durumu nasıl ve Kate Middleton nerede soruları araştırılıyor. Peki, Kate Middleton hastalığı nedir? Kate Middleton kanser mi? Kate Middleton sağlık durumu nasıl?

KATE MİDDLETON HASTALIĞI NEDİR?

Galler Prensi William ve Prenses Kate Middleton'ın X hesabından paylaşılan videoda sağlık durumunu bizzat kendisi anlattı. Galler Prensesi, ocaktaki karın ameliyatının başarılı geçtiğini ve başlangıçta durumunun kanserli olmadığının düşünüldüğünü söyledi. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanser olduğunun anlaşıldığını belirten Galler Prensesi, "Bu elbette büyük şok oldu, William ve ben genç ailemizin iyiliği için bunu özel olarak ele almak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." dedi.

Kate Middleton hastalığı nedir, kanser mi? Kate Middleton sağlık durumu nasıl?Galler Prensesi Kate Middleton

Galler Prensesi, doktorların kendisine önleyici kemoterapi almasını tavsiye ettiklerini ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarında olduğunu ifade etti. Tedavisine başlayabilmek için geçirdiği büyük ameliyattan sonra iyileşmesinin zaman aldığını söyleyen Prenses Kate, şu ifadeleri kullandı: "Fakat en önemlisi, (çocukları) George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; iyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün zihnimde, bedenimde ve ruhumda daha da güçleniyorum."

Eşi Prens William'ın yanında olmasını "büyük rahatlık ve güvence kaynağı" olarak tanımlayan Galler Prensesi, "Birçoğunuz tarafından gösterilen sevgi, destek ve nezaket gibi bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor." diye konuştu. Ailesinin biraz zamana ve mahremiyete ihtiyacı olduğunu söyleyen Prenses Kate, kanserin ayrıntılarını ise açıklamadı.

Kate Middleton hastalığı nedir, kanser mi? Kate Middleton sağlık durumu nasıl?

Galler Prensesi Kate Middleton ve eşi Prens William

KATE MİDDLETON KANSER Mİ?

Uzunca bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Kate Middleton hastalığı nedir, kanser mi? Kate Middleton sağlık durumu nasıl?

Galler Prensesi Kate Middleton

KATE MİDDLETON SAĞLIK DURUMU NASIL?

17 Ocak'ta karın bölgesinden ameliyat olduğu söylenen Middleton bir süredir ortalıkta görünmüyordu. İngiliz Kraliyet ailesinin, açıklayacağı önemli haberin Kate Middleton ile ilgili olduğunu öne süren dış basından birçok hesap, Prenses Kate Middleton'ın sağlık sorunlarının olduğunu öne sürdü. Bazı hesaplar ise Middleton'ın hayatını kaybettiğini iddia etti.

Ocak ayında karın ameliyatı olduktan sonra halkın karşısına çıkmayan Prenses Kate ile ilgili birçok spekülasyon ortaya atılmış, Prens ve Prenses'in boşandığı, sağlık durumunun açıklanandan kötü olduğu gibi ifadeler, sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı. Bunun üzerine anneler günü için Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesaplarından Prenses Kate ve 3 çocuğunun yer aldığı bir fotoğraf servis edilmişti. Paylaşımların ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, özellikle çocukların kıyafetlerindeki detaylara işaret ederek fotoğrafın üzerinde oynandığını iddia etmişti.

Kate Middleton hastalığı nedir, kanser mi? Kate Middleton sağlık durumu nasıl?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kate Middleton Galler Gündem Sağlık Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title