Haberler

Kappa, hangi ülkenin markası, kimin malı?

Güncelleme:

Giyim sektörünün önde gelen markalarından olan Kappa, İtalya'da kökenli bir markadır. Yıllardır sağlamlığı, kalitesi ve ürün ürünleri ile tüketicilerin gözdesi olan Kappa, birçok türde giyim ürünü sunmaktadır. Bu özet Kappa'in kökeni, tarihi, ürünleri ve dünya üzerindeki etkisi hakkında ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz. Peki, Kappa, hangi ülkenin markası, kimin malı?

Kappa, 1967 yılında İtalya'da Marco Boglione tarafından kurulan bir spor giyim markasıdır.İlk olarak futbol takımlarının formalarını üretmekle başlayan Kappa, daha sonra spor giyim alanında devam etmiştir. Kappa, hangi ülkenin markası, kimin malı?

KAPPA, HANGİ ÜLKENİN MARKASI, KİMİN MALI?

Kappa, 1967 yılında İtalya'da Marco Boglione tarafından kurulan bir spor giyim markasıdır. İlk olarak futbol takımlarının formalarını üretmekle başlayan Kappa, daha sonra spor giyim alanında devam etmiştir. Kappa futbol, basketbol ve atletizm gibi sporlara odaklan kıyafetlerin üretimini gerçekleştirmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İtalya Dünya Gündem Moda Spor Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title