Haberler

Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir? Zeynep Çelik kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'nin Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik'in kim olduğu merak ediliyor. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 47.91 oy oranı ile seçimleri kazanan Zeynep Çelik, Kalkım Beldesi'nin yeni Belediye Başkanı oldu. Zeynep Çelik'in kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

Zeynep Çelik kimdir? Zeynep Çelik kaç yaşında, nereli? soruları araştırılıyor. Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 47.91 oy oranı ile seçimi kazanarak, Belediye Başkanı oldu. Peki, Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir? Zeynep Çelik kaç yaşında, nereli?

ZEYNEP ÇELİK KİMDİR?

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 47.91 oy oranı ile seçimi kazanarak, Belediye Başkanı oldu. Çelik, Türkiye'nin en genç kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.

Yenice'nin tanınmış iş insanlarından Mehmet Çelik'in kızı olan 22 yaşındaki Zeynep Çelik, Mahalli İdareler Seçimlerine bağımsız olarak girdi. Seçimde zafer kazanan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre Kalkım Beldesinin Belediye Başkanı oldu. Bu neticeyle Çelik, Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı olma unvanını kazandı. Toplam 1983 seçmeni olan Kalkım Beldesinde bağımsız aday Zeynep Çelik, yüzde 47.91 oranında oy alarak başkan seçildi. Çelik'i yüzde 40.00 ile AK Parti adayı İbrahim Taşkın takip etti.

Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir? Zeynep Çelik kaç yaşında, nereli?

"DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

5 yıl boyunca Kalkım Beldesine Belediye Başkanı olacak olan Zeynep Çelik, "Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Kalkım'a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki 5 yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Zeynep Çelik Çanakkale Kalkım Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title