Haberler

İYİ Parti Afyon adayı kim? 2024 İYİ Parti Afyon Belediye Başkan adayı Alper Yağcı kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantıları ile yeni 31 Mart2024 yerel seçim adaylarını açıklamaya devam ediyor. Peki, İYİ Parti Afyon adayı kim? İYİ Parti Afyon Belediye Başkan adayı kimdir?

İyi Parti'nin birçok şehirdeki belediye başkan adayları belli oldu. Peki, İYİ Parti Afyon adayı kim? İYİ Parti Afyon Belediye Başkan adayı kimdir?

ALPER YAĞCI KİMDİR?

01.05.1981 yılında dünyaya geldim.

Kadınana İlköğretim Okulu, Şemsettin Karahisarı Orta Okulu ve Afyon Lisesindeki eğitimlerimin ardından sırasıyla Mahalli İdareler önlisans, Kamu Yönetimi lisans ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım.

•2003 yılında İçişleri Bakanlığına bağlı Afyonkarahisar Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi başkanlığını Türkiye'de seçilmiş ilk Gençlik Meclisi başkanı olarak kazanıp, bu görevdeyken ilimizi Gençlik Parlamentosu Afyonkarahisar Parlamenteri olarak 2,5 yıl temsil ettim.

•Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevini iki dönem üst üste yürüttüm.

•İYİ Parti İl kurucu disiplin kurulu üyeliği görevinde bulundum.

•İYİ Parti Genel Merkez Mahalli İdareler Başkanlığında Başkan Yardımcı görevinde bulundum.

•İYİ Parti Genel Merkez 3. Dönem Genel İdare Kurulu Üyesi olarak görev yaptım.

•İYİ Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeliği görevine halkımızın teveccühü ile 2019 Mart ayında yapılan seçimlerde seçilmiş olup yaklaşık 4,5 yıldır bu görevi yürütmekteyim.

•Eğitim ve Danışmanlık Alanlarında Ticari faaliyet göstermekteyim.

•Sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliğim ve fahri üyeliklerim mevcuttur.

•Evli ve iki çocuk babasıyım.

İYİ PARTİ HAKKINDA

İYİ Parti, 25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener liderliğinde kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren siyasi partidir. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması "İYİ Parti" şeklindedir. Simgesi güneş ve parti isminin Kayı boyu bayrağından esinlenilerek yazılmasıdır. TBMM'de 38 milletvekili ile grubu bulunmaktadır. Genel başkanı Meral Akşener'dir.

Parti, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) ayrılan tanınmış isimler tarafından kurulmuştur. Partinin kurucusu ve genel başkanı Meral Akşener ile ilk genel başkan yardımcısı Koray Aydın, parti kurulmadan önce MHP'nin yönetiminde görev almıştır. MHP'nin 2017 anayasa referandumunda 'Evet' oyu çağrısı ve partinin genel başkanı Devlet Bahçeli'nin yerine başka bir genel başkan getirmek için düzenlenen bir kurultayın ardından tanınmış MHP üyeleri arasında yeni parti fikri ortaya çıktı. Siyasi yorumculara göre parti genel olarak etnik milliyetçiliğe karşı ılımlı sivil milliyetçiliği desteklemektedir. Parti kendisini siyasi yelpazenin merkezinde olarak tanımlar ve Avrupa Birliği ile Türkiye'nin yakın ilişkilere sahip olduğu olumlu bir gündemi savunur, Türkiye'nin Batı Bloku'nun bir parçası olmaya devam etmesi gerektiğini vurgular. Üçüncü taraf kaynaklar, partiyi siyasi yelpazenin merkez sağında veya sağ kanadında olarak tanımlamıştır.

Parti, özellikle parlamenter sistem ve yargının ve diğer kurumların bütünlüğünü koruması konusuna büyük önem vermektedir. Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) hükümetine muhalif olan sağcı seçmenler için "alternatif bir kapı" olarak yorumlanmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Alper Yağcı İYİ Parti Afyon Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title