Haberler

İstanbul Boğazı'nda Kılavuz Kaptan Denize Düşerek Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

İstanbul Boğazı'nda kılavuzluk hizmeti vermek için gemiye çıkmaya çalışan kılavuz kaptan Oğuz Kök, denize düşerek hayatını kaybetti. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda taziye dilekleri iletilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İSTANBUL, İSTANBUL Boğazı'nda geçiş hazırlığı yapan yük gemisine kılavuzluk hizmeti vermek için gemiye çıkmaya çalışan kılavuz kaptan Oğuz Kök, denize düşerek hayatını kaybetti.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden olayla ilgili "Bu sabah, İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti vermek için gemiye katılırken, transfer esnasında denize düşen Kılavuz Kaptanımız Oğuz Kök şehadete ermiştir. Deniz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve denizcilik camiasına sabırlar diliyoruz" açıklaması yapıldı. Denizcilik Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, "İstanbul Boğazında kılavuzluk hizmeti vermek için transfer botunda bulunan iki denizcimiz denize düşmüş, hemen hastaneye ulaştırılan denizcilerimizden kılavuz kaptan Oğuz Kök hayatını kaybetmiştir.Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza baş sağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İstanbul Boğazı Denizcilik İstanbul Denizcilik Ölüm İstanbul Kaza Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title