Haberler

İnstagram çöktü mü? 2 Şubat Cuma İnstagram'a ne oldu? İnstagram sorun mu var?

Güncelleme:

En çok tercih edilen sosyal medya platformları arasında yer alan İnstagram'a girişte sıkıntı yaşanmakta olan kullanıcılar, uygulamaya girişte sıkıntı yaşamasının ardından İnstagram çöktü mü? sorusunu araştırmaya başladı. Peki, İnstagram çöktü mü? 2 Şubat Cuma İnstagram'a ne oldu? İnstagram sorun mu var? İşte detaylar...

İnstagram çöktü mü? Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından İnstagram'da yaşanan problem sonrası vatandaşlar araştırma yapmakta. İnstagram'da ortaya gelen sorun sonucunda kullanıcılar Instagram sorun mu var? sorusunu araştırmaya başladı. İnstagram'da meydana gelen sorunun kaynağı merak konusu oldu. Peki, İnstagram çöktü mü? 2 Şubat Cuma İnstagram'a ne oldu? İnstagram sorun mu var? Detaylar haberimizde...

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

İnstagram uygulamasının çöktüğüne dair bir açıklama gerçekleştirilmemesinin yanı sıra dünya genelinde kullanıcıların yapmış olduğu raporlamalar çerçevesinde İnstagram uygulamasına 2 Şubat Cuma gününde bir problem gözükmüyor. Aşağıda yer almakta olan grafikte son 24 saat içerisinde gerçekleştirilen raporlamalar yer almaktadır.

İnstagram çöktü mü? 31 Ocak Çarşamba İnstagram'a ne oldu? İnstagram sorun mu var?

İNSTAGRAM NEDEN ÇÖKER?

Sosyal medya platformlarında yaşanmakta olan çökme (erişim) problemleri genellikle sunucu veya yazılımdan kaynaklıdır. Kullanmakta olduğunuz sosyal medya platformunu barındırmakta olan sunucularda yaşanacak herhangi bir problem, erişim sıkıntılarına neden olabilir. Sosyal medya çökmesinin bir diğer temel sebebi ise yazılımsal hatalardır. Kodlama esnasında yapılan bir hata nedeniyle sosyal medya platformlarında teknik aksaklıklar söz konusu olabilir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Sosyal Medya Sosyal Medya Gündem Teknoloji Haberler

500

Yorumlar (1)

Cevat sengöz:

Selam çok ağır olmasada bir paylaşıma yorum yaptım özür diledim acaba ondanmı kapattılar merak ediyorum saygılar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title