Haberler

Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi

Güncelleme:

Hülya Avşar'ın Türk sinemasına damga vuran kendini tatmin ettiği sahne, 26 yıl sonra Sinan Çetin'in oğlu tarafından yeniden yorumlanarak çekildi.

Sinan Çetin'in 1993 yapımı 'Berlin In Berlin' adlı sinema filmi Hülya Avşar'ın kendini tatmin ettiği sahne Türk sinemasına damga vurmuştu. Rafel Cemo Çetin, babasının filmini 26 yıl sonra ' New York In New York' adıyla yeniden yorumladı.

HÜLYA'NIN KENDİNİ TATMİN ETTİĞİ SAHNEYİ CANLANDIRDI

'Dilber'i canlandıran Mine Kılıç, 26 yıl önce Hülya Avşar'ın 'Berlin In Berlin'deki kendini tatmin etme sahnesini 'New York In New York'ta tekrarladı.

Hülya Avşar, Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleştirilen gerilim - dram türündeki 'New York New York'u Muammer Koçak ile Serdar Gözelekli yönetirken filmin başrollerini Rafael Cemo Çetin, Mine Kılıç, Ahmet Yıldırım, Sinan Sicimoğlu, Ahmet Utlu, Ege Deniz, Furkan İncegül, Gökçeay Yıldız, Serdar Deniz ve Ayla Algan paylaştı.

Hülya Avşar, Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden ÇekildiHülya Avşar

FİLMİN KONUSU NE?

Amerika, New York'ta yaşayan Türk bir ailenin gelini olan 'Dilber'in bir kaza sonucu kocasını öldüren New York'lu fotoğrafçı 'Dylan', çektiği vicdan azabıyla daha fazla yaşayamaz ve 'Dilber'i bulup ondan özür dilemek ister. Onu yaşadığı yere kadar takip ettiği gecenin sonu, evin büyük oğlu 'Mürtüz'ün de olaylara şahitlik etmesiyle büyük bir kovalamacaya dönüşür. 'Dylan', canı pahasına 'Mürtüz'den kaçarken, tesadüf eseri kendisini düşmanın evinde hapiste bulur. Törelere göre, 'özür dilemeye gelip evlerine sığınan Tanrı misafiri öldürülemez.' Ailesine ve törelere başkaldıramayan ama abisinin intikamını almak isteyen Mürtüz, elinde silahıyla 'Dylan'ın evden çıkmasını bekler.

Hülya Avşar, Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden ÇekildiMine Kılıç

Hülya Avşar, Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sinan Çetin Hülya Avşar New York Cinsellik Cinsellik Cinsellik Cinsellik Cinsellik Haberler

500

Yorumlar (38)

relax:

Yahu ister izleyin ister izlemeyin zorla filme gidin diyende yok ? haberi neden okuyorsun o zaman? Herkes namus bekçisi ahlak bekçisi zaten.

24
211
yanıtYanıtla
:

haddini bil

yanıt40
yanıt7
EKMEKDAVASI:

KIRK YILLIK BİR FİRMA İFLASIN EŞİĞİNE GELMİŞ 650 İNSAN EKMEK DAVASININ PEŞİNDE EVİME NASIL EKMEK GÖTÜRÜRÜM VEYA EKMEĞİMDEN OLURSAM İŞ BULABİLRİMİYİM DÜŞÜNCESİNCE ÜLKEMİZİN ANA GÜNDEM MADDESİ BU HABER OLSA GEREK .

172
6
yanıtYanıtla
BARIŞŞŞŞŞŞŞŞ:

Patlıcan 15 lira soğan 10 lira biber 25 lira iş yok poşet 2.5 kuruş düşmüşüz karnımızı nasıl doyuracağız peşine şu haberlere bakın ya

151
3
yanıtYanıtla
yusuf:

sanatınız batsın. günaha boğdunuz ümmeti.

130
16
yanıtYanıtla
blk:

çok ayıp

115
5
yanıtYanıtla
Misafir:

Bilinçli haber Uyan hey TÜRK MİLLETTİ

112
3
yanıtYanıtla
Adsiz:

Igrenc

95
7
yanıtYanıtla
Vatandas:

Yazik..para için sanat maskesiyle herşeyi yapıyor bu mahluklar

92
2
yanıtYanıtla
AYLA:

Bu nedir ya

54
7
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title