Haberler

Hamza Dağ, Karşıyaka'da seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı

Güncelleme:

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Karşıyaka ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Dağ, İzmirlilere verdikleri sözleri tutmak için çalışacağını belirtti ve projelerini anlattı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Karşıyaka ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

Hamza Dağ, Dedebaşı Mahallesi'ndeki merkezin açılışında yaptığı konuşmada,1 Nisan sabahından itibaren, İzmirlilere verdikleri sözleri tutmak için canla başla çalışacağını söyledi.

Vatandaşların her ilçede kendilerini heyecanla karşıladığını belirten Dağ, "İzmir'in kaybedecek 5 dakikası dahi yok. Bu genç ve atik kadrolar, söz vermişse sözünü yerine getirir. Biz olmayacak işlerden, yerine gelmeyecek vaatlerden bahsetmiyoruz. Aksine bu güzel şehrin ne ihtiyacı varsa, biz o ihtiyaçlara çözümler üretiyoruz." dedi.

Konak ve Karşıyaka tramvay hattını birleştirmek istediklerini, bu konuda projelerinin hazır olduğunu kaydeden Dağ, şöyle devam etti:

"İstemezükçüler ve engelleyenler olmasaydı, Karşıyaka Stadı'nın kurdelesinin çoktan kesmiştik. Karşıyaka, İzmir'de başladığımız ilk stadyumdu. Bu kardeşiniz ile Binali Yıldırım uğraş verirken, Karşıyaka kamuoyundan gerekli desteği alamadığımızı, o zaman ki yerel yöneticilerden bırakan desteği, kösteği gördüğümüzü, o zaman ki kulüp yöneticilerinde de yeterli desteği göremediğimizi ifade etmek istiyoruz. Buna rağmen biz son ana kadar, mahkeme kararı çıkıncaya kadar bu stadı yapacağımızı çok net bir şekilde ifade ettik ve mücadelesini verdik. Yine mücadelemizi vereceğiz."

Eşi ve çocuklarıyla Karşıyaka Sahili'nde yürüyüş yaptığını anlatan Dağ, şunları kaydetti:

"Denizin kenarına oturup aşağıya baktığımız da oradaki kirlilik hepimizi üzüyor. Artık gözle görülüyor. Çiğdemimizi çitlerken körfeze baktığımızda balıkların yüzdüğünü görmek hepimizi daha mutlu etmez mi? Belki birileri gibi körfezde şu kadar sürede yüzeceğiz diyerek Güzelbahçe'de denize girecek değilim ama ben inşallah iyi bir çalışma ve mücadeleyle birkaç yıl içinde turkuaz bir körfez içinde balıkları göreceğimiz İzmir'i vadediyorum. Çiğli arıtma tesisimizin modernizasyonunu gerçekleştirerek, körfezdeki ve şehrimizdeki koku sorunun çözeceğiz."

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu da her zaman vatandaşlarının yanında olan bir belediyecilik anlayışıyla ilçeyi yönetmek istediğini söyledi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de vatandaşlardan Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Politika

Karşıyaka AK Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title