Haberler

Hakan Fidan'dan Ali Koç ve Dursun Özbek'e telefon: Siz benden daha mı Atatürkçüsünüz?

Güncelleme:

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizinin ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bakan Fidan'ın bu görüşmede iki başkana "Siz benden daha fazla mı Atatürkçüsünüz?" sorusunu yönelttiği öğrenildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, kulüplerin Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle ertelenmişti. Günlerce konuşulan bu konuyla ilgili Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

"BENDEN DAHA MI ATATÜRKÇÜSÜNÜZ?"

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin iddiasına göre; yaşanan krizin Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ilişkileri zedelemesinden endişe eden Bakan Fidan'ın Dursun Özbek ve Ali Koç'a "Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yetişmiş birisi olarak siz benden daha mı Atatürkçüsünüz?" şeklinde bir soru yönelttiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

29 Aralık'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Mustafa Kemal Atatürk'ün pankartı ve tişörtlerine izin verilmemesi üzerine kriz yaşanmıştı. Bu gelişme üzerine bir toplantı yapan kulüp yetkilileri karşılaşmaya çıkmama kararı almış ve iki takım arasında oynanacak mücadele iptal edilmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Gündem

Suudi Arabistan Dursun Özbek Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Ali Koç Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Netherill:

ne alaka belki daha çok atatürkçülerdir ne biliyon.

1101
898
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bence en Atatürkçü olan abdülkadir selvi gibi menfaatleri için değil vatan millet aşkıyla yanıp tutuşan çook kıymetli yazarlardır

yanıt113
yanıt294
Mark Kolçak:

Önemli olan herkesin ufacık bir evi ve yemeği olmasıdır. Atatürk konusu belki siyasi bir konudur olabilir.

yanıt94
yanıt89
İHSAN KUL :

o günden bu zamana kadar Atatürk formalı bir ısınma antrenmanı veya maça çıktıklarını görmedik

1000
474
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

SIRADAKİ CUMHURBAŞKANI ADAYI HAKAN FİDAN'DIR...

510
327
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

İnşallah öyle olur. Ya o ya da Zekeriya yapıcıoğlu benim favorim.

yanıt100
yanıt212
EkSeS:

Ibrahim Kalın ! Tipi tartışılır ama ADAM gibi ADAM !

yanıt136
yanıt174
Anonim:

MİT Müsteşarı Hakan Fidan O Kadar Derin Devlettekiydi Ki Darbe Günü Darbe Başladığında Haberi Olmuştu .d

yanıt50
yanıt29
haksız mıyım:

kemalist olmak, düzgün bir insan olmak için kriter değildir. adam olmak, ahlaklı, adil ve kibar olmakla mümkündür.

728
90
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Sayın Selvi başlamış yine İDDİALARA. Ben bir ülkenin Dış işleri bakanının ülkemizde milyonlarca taraftarı olan 2 kulübün başkanına hele de birisi ülkenin en önde gelen iş adamlarından biri Ali Koç a böyle bir soru sorduğunu (hesap sormak gibi) inanmıyorum. (İnanmamak istiyorum)

160
223
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title