Haberler

HAFTA SONU 3 ŞUBAT HAVA DURUMU | Hafta sonu kar yağacak mı? Bugün hava nasıl olacak?

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Şubat Cumartesi hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Hafta sonu için plan yapmayı düşünenler, hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı rapora göre, hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarın yani 3 Şubat hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Bugün hava durumu nasıl? 3 Şubat Cumartesi yani bugün plan yapmak isteyenler merak içerisinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarına ait hava durumu raporu yayınlandı. Peki, HAFTA SONU 3 ŞUBAT HAVA DURUMU | Hafta sonu kar yağacak mı? 3 Şubat Cumartesi hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın bugün beklenmezken hava sıcaklıklarının İstanbul'da 9, İzmir'de 13 ve Ankara'da 6 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Sakarya ve Bilecik çevrelerinin hafif karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE

Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, Antalya ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Tokat ve Doğu Karadeniz çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölgenin doğusu ve Erzincan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde pus ve yer yer sis ile beraber buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title