Haberler

Fenerbahçe Ülker'de Medya Günü Etkinliği Yapıldı

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı teknik heyeti ve oyuncular, medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı teknik heyeti ve oyuncular, medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte sarı-lacivertli basketbolcular, tanıtım videoları ve fotoğraf çekimlerine katıldı. Oyuncular, tanıtım çekimlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu Oğuz Savaş, yeni sezonun herkes için hayırlı olmasını dileyerek, Kazasız, belasız, sakatsız, güzel bir sezon olur inşallah. Yeni sezona yoğun bir şekilde başladık. Bütün oyuncular milli takımlarından da döndü. En iyi şekilde hazırlanıp yeni sezona başlayacağız. Yeni sezonda hedefimiz yine Türkiye Ligi şampiyonluğumuzu korumak. Avrupa'da daha yukarılarda da oynamayı hedefliyoruz. Bunun için iyi oynamamız gerekiyor. İyi ve geniş bir kadromuz var diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in Euroleague'deki grubunu da değerlendiren Savaş, Zor bir gruptayız. Hedefimiz bir üst tura çıkabilmek dedi.

2014 FIBA Dünya Şampiyonası'na çeyrek finalde veda eden Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın başarılı işler yaptığını vurgulayan Oğuz Savaş, Öyle veya böyle çeyrek final oynadık. Turnuva öncesinde kimse bizim çeyrek finale çıkacağımızı görmüyordu ama bunu başardık. Litvanya yenebileceğimiz bir takımdı ama o maç iyi oynayamadık. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda daha iyi sonuçlar alacağız ifadesini kullandı.

Tecrübeli oyuncu, 2014 Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'na da başarılar dileyerek, İnşallah onlar bizden daha başarılı olur. Onlar zaten son yıllardaki performanslarıyla ne kadar iyi durumda olduklarını gösterdi. Ev sahibi olmanın avantajı da artı şekilde etkileyecektir onları. Başarılı olacaklarına inanıyorum. en kötü bir bronz madalya ile bitirirler diye düşünüyorum şeklinde konuştu.

Semih Erden ise yorucu bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Fizik ve mental olarak hazır olduğumu düşünüyorum. Sadece maç eksiğim var, bunu da oynayarak gidereceğim. Önümüzdeki günlerde 11 maç oynayacağız. Bizim için çok yoğun olacak. Maçlara çok iyi hazırlanmamız gerek. Dolayısıyla koçla birlikte gerek taktiksel, gerekse parkede yapacağımız şeyleri iyi analiz edip, sahaya yansıtmalıyız dedi.

Fenerbahçe'nin Euroleague'deki grubunu da değerlendiren Erden, Tek hedefimiz Final Four. Bu doğrultuda iniş çıkışlarımız olacak. Bu doğal bir şey. Euroleague, Avrupa'nın en zor liglerinden bir tanesi. Hatta NBA'den sonra en ciddilerinden. Dolayısıyla her maçın sert, zor geçeceğini biliyoruz, bunun bilincindeyiz. Ama sahaya çıkıp en iyi bir şekilde basketbolumuzu oynadıktan sonra Fenerbahçe Ülker'in her takım karşısında şansı vardır. Bu sene gerçekten iyi bir kadro kurduk. Final Four yolu için bir takım kuruldu diye konuştu.

Erden, Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Dünya Basketbol Şampiyonası'ndaki performansıyla ilgili de şunları söyledi

Milli Takım gençleşmeye gitti. Birkaç oyuncu alınmadı, oynaması gerekenler de bir gerekçe sundu ve oynamadı. Dolayısıyla genç bir kadro ile gidildi. Tecrübeli oyuncular da vardı kadroda. Bence iyi bir performans yakaladılar. Üst üste aldıkları galibiyetlerle bence bizi iyi temsil ettiler. Ama daha iyisi neden olmasın. Bunun için de çok iyi çalışıp, iyi bir ekip kurmak gerekiyor.

Semih Erden, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'na da Dünya Şampiyonası'nda başarılar dileyerek, Çok iyi bir takım olduklarını biliyoruz. İnşallah 2010'da yaşadığımız duyguyu tekrar bize yaşatırlar ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Ülker Semih Erden Oğuz Savaş Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title