Haberler

Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Evlilik kredisi başvuruları bugün mü? Aile ve Gençlik Fonu'na nasıl başvuru yapılır?

Güncelleme:

Faizsiz 150 bin TL tutarındaki evlilik kredisi başvurularının başlayıp başlamadığı merak ediliyor. Aile ve Gençlik Fonu'na nasıl başvuru yapılacağı konusunda bilgi arayışı devam ediyor. Bu konuda tüm detaylar ve başvuru süreci hakkında bilgiler.

Evlilik kredisi bekleyen çiftler 150 bin TL faizsiz ödeme için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, uygulama hakkındaki şartları açıklamıştı. Hemen sonrasında gözler ise başvuru tarihlerine çevrildi. Evlilik kredisi başvuruları ne zaman? Aile ve Gençlik Fonu'na nasıl başvuru yapılır? 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi için başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar…

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlenecek çiftler için 150 bin TL faizsiz kredinin detaylarını paylaştı. Bu kapsamda merak edilen bir diğer konu ise başvuruların ne zaman yapılacağı. Bakan Göktaş'ın açıklamasına göre, başvurular bugün itibarıyla başlıyor. Evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta ( bugün) deprem bölgeleri başta olmak üzere alınıyor. Başvurular bugünden itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın internet sitesinden alınmaya başlıyor. LİNK!

EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

Bakan Göktaş'ın aktardığı detaylara göre, bu fondan yararlanmak isteyen gençlerin başvuru tarihi itibarıyla 18-29 yaş arasında yani 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, Aile ve Gençlik Fonu ile evlenecek gençlere 150 bin TL tutarında 2 yıl geri ödemesiz kredi verileceği ev bu uygulamaya 6 Şubat depreminden etkilenen şehirlerden başlanacağı duyurulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gençlik Gündem Finans Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title