Haberler

Erzurum ve Erzincan'da belediye başkan adayları oylarını kullandı

Güncelleme:

Erzurum ve Erzincan'da belediye başkan adayları, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı. AK Parti'den belediye başkan adayı Mahmut Uçar, doğduğu köy olan Soğukçermik İlkokulu'nda oyunu kullandı. MHP'den belediye başkan adayı Bekir Aksun ise Bahçelievler İlkokulu'nda oy verdi. Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman da farklı okullarda oy kullandı.

Erzurum ve Erzincan'da belediye başkan adayları 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Erzurum'un Yakutiye Belediye Başkanı ve AK Parti'den belediye başkan adayı Mahmut Uçar, oyunu doğduğu köy olan Soğukçermik İlkokulu'nda eşi ve kızıyla kullandı.

Erzincan Belediye Başkanı ve MHP'den belediye başkan adayı Bekir Aksun ise kent merkezindeki Bahçelievler İlkokulu'nda eşi Ürküş Aksun ile 1040 numaralı sandıkta oy verdi.

Ayrıca eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ Erzurum'daki Tevfik İleri Anadolu Lisesi'nde 1157 numaralı sandıkta, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise Mustafa Doğan Anadolu Lisesi'nde oy kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Karaman Sağlık Bakanı Bahçelievler Milletvekili Mahmut Uçar Bekir Aksun Recep Akdağ AK Parti Erzincan Erzurum Karaman Akdağ MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title