Haberler

Erzurum'da Kendisini Savcı Olarak Tanıtan Dolandırıcı Engellendi

Güncelleme:

Erzurum'da yaşayan bir kişi, telefonda kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcıya inanarak 50 bin lira kredi çekti ve toplamda 100 bin lira havale etmek istedi. Ancak polis tarafından bankada sıra beklerken engellendi.

Erzurum'da telefonda kendisini savcı olarak tanıtan kişiye 50 bin lira kredi çekerek toplam 100 bin lira havale etmek isteyen 58 yaşındaki kişi, polis tarafından bankada sıra beklerken engellendi.

Kentte yaşayan Akif K'yi telefonla arayan ve kendisini savcı olarak tanıtan kişi, "Hesaplarınız terör örgütü tarafından ele geçirildi. Operasyon yapılacak, operasyon bitene kadar bize 100 bin lira göndermeniz gerekiyor." diyerek bankaya yönlendirdi.

Telaşa kapılan Akif K., Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'ndeki bir banka şubesine giderek dolandırıcıların talep ettiği 100 bin lirayı tamamlamak için ayrıca 50 bin lira kredi çekti.

Durumu fark eden Akif K'nin yakınları polise ihbarda bulundu.

Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bankada dolandırıcıların hesabına para göndermeye çalışan Akif K'yi, sıra beklerken durumu anlatıp engelledi.

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Banka Dolandırıcılık Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title