Haberler

Erzincan'daki maden faciasını 5 gün önceden bildi! "Kızıl Deli Kahin" kim?

Güncelleme:

Erzincan'da yaşanan maden faciasını 5 gün önce öngören "Kızıl Deli Kahin' gündem oldu. Kahinin bu öngörüsü, facianın ardından büyük bir şaşkınlık yarattı. Kızıl Deli Kahin'in kim olduğu ve nasıl bir yöntemle bu tahminde bulunduğu merak konusu. Kızıl Deli Kahin kim? Maden faciasını 5 gün önceden kim bildi?

Sosyal medya platformu X'te akıllara durgunluk veren bir olay konuşuluyor. "Kızıl Deli Kahin" isimli kullanıcı, Erzincan'da maden faciasının yaşanacağını5 gün önce rüyasında gördüğünü söyledi. Bu kapsamda bir paylaşım yapan kullanıcı, faciadan sonra ise "tedbir alın demedim mi" çıkışında bulundu. Sosyal medyada konuşulan kahin kim? Kızıl Deli Kahin kim? Maden faciasını önceden bilen kahin kim? Detaylar haberimizde...

MADEN FACİASINI ÖNCEDEN PAYLAŞTI

Erzincan'ın İliç ilçesinde bir maden faciası yaşandı. Dün yaşanan facia sonrasında göçük altında kalan 9 işçi için arama-kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Ekipler canla başla işçiler için mücadele ediyor. Çalışmalar süratle ilerlerken sosyal medya platformu X'te ilginç bir olay gündeme oturdu. Kızıl Deli Kahin adlı bir kullanıcı, 5 gün önce hesabından yaptığı bir paylaşımda Erzincan'daki maden faciasını işaret etti. O paylaşımda, "Düşte göründü tedbir alın geç olmadan. Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür." ifadeleri yer aldı. Paylaşımdan birkaç gün sonra yaşanan maden faciası sonrasında yeni bir paylaşım yapan Kızıl Deli Kahin, "Tedbir alın demedim mi?" ifadeleri ile yeni bir tartışmaya neden oldu.

Sosyal medya kullanıcıları kişinin paylaşımlarını yorum yağmuruna tuttu. Kimileri kullanıcının bir sabotaj uyguladığını söylerken kimileri de gerçek bir kahin olduğunu söyledi.

Erzincan'daki maden faciasını 5 gün önceden bildi! 'Kızıl Deli Kahin' kim?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erzincan Maden Haberler.com Özel Gündem 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title