Haberler

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı mı? İmamoğlu mazbatasını alırken ne dedi?

Güncelleme:

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mazbatasını aldı. Mazbatasını alırken yaptığı ilk açıklamalarda, görevini en iyi şekilde yerine getireceğini ve İstanbulluların hizmetinde olacağını belirtti.

Yerel seçimlerde yüzde 51,15 oy oranıyla tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alıp almadığı merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı mı? İmamoğlu mazbatasını alırken ne dedi? İşte detaylar...

EKREM İMAMOĞLU MAZBATASINI ALDI MI?

Yerel seçimlerde yüzde 51,15 oy oranıyla tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı.

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı mı? İmamoğlu mazbatasını alırken ne dedi?

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde açıklamalarda bulunan İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"16 milyon insanımızın mazbatası aslında bana verilen mazbata. Bunun değeri sorumluluğu çok büyük. Sayın başkan çerçeveyi belki makul ölçüsüyle taşıdı getirdi ama yükü itibarıyla onu ben hissettim, onu sırtındaki bir yük ve onu inanın çok derinden ve içinden hisseden birisiyim.

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı mı? İmamoğlu mazbatasını alırken ne dedi?

Allah mahcup etmesin bu şehrin insanlarına ve bu ülkenin vatandaşlarına ve ben hatta ilave yapıyorum bütün insanlığa. Çünkü İstanbul sadece bu şehirde yaşayanların ve ülkemizin insanlarının duyguları değil bütün insanların duygularının beslendiği bir kenttir. Bu bağlamda şehrin doğasına, havasına, suyuna, yaşam kalitesine, çocuklarına, gençlerine, hayata, kadına, bütün unsurlarıyla çok özenli çok nitelikli bir 5 yılı bu şehre yaşatmak en büyük arzumuzdur."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Belediye Başkanlığı Ekrem İmamoğlu İstanbul Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title