Haberler

Duygu Çakmak kimdir? Çarkıfelek Duygu İnstagram hesabı ne, kaç yaşında?

Güncelleme:

Son zamanlarda merak edilmekte olan isimler arasında Duygu Çakmak'da yer alıyor ve bu nedenle internet üzerinde Duygu Çakmak kimdir? Araştırılmakta. Peki, Duygu Çakmak kimdir? Çarkıfelek Duygu İnstagram hesabı ne, kaç yaşında?

Duygu Çakmak kimdir? Sorusu, Duygu Çakmak hakkında merak edilmekte olan detayları araştıran kişiler tarafından arama motorları üzerinde sorgulatılıyor. Bu haberimizde merak eden kullanıcılar için Duygu Çakmak kimdir? Sorusunu yanıtladık. Peki, Duygu Çakmak kimdir? Çarkıfelek Duygu İnstagram hesabı ne, kaç yaşında?

DUYGU ÇAKMAK KİMDİR?

Duygu Çakmak, 1995 yılında Kocaeli'nde doğan, İstanbul'da yaşayan genç bir model ve oyuncudur. Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Çakmak, ilk ve orta öğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Sakarya Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Çakmak, aynı üniversitenin toplumsal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde pedagojik alanında formasyon almıştır.

Çakmak, Almanca ve İngilizce dillerini iyi derecede bilmektedir. Modellik kariyerine amatörce başlayan ve 2019 yılından itibaren profesyonel olarak devam eden Çakmak, aynı zamanda oyunculuk alanında da kendini geliştirmiştir. Yönetmen Avni Kütükoğlu'ndan oyunculuk dersleri almıştır.

Başarılı bir model olarak Best Model Of Turkey yarışmasına katılan Duygu Çakmak, 2019 yılında finalist olarak Doğ Yüce En İyi Model ödülünü kazanmıştır. 2020 yılında Miss And Mr Fashion TV 2020 Turkey yarışmasında dereceye girmiş ve aynı yıl Arnavutluk'un başkenti Tiran'da düzenlenen Miss Globe yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Ayrıca 2021 yılında Lübnan'da düzenlenen Miss Europe yarışmasında üçüncülük elde etmiştir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Duygu Çakmak 3.Sayfa Gündem Eğitim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title