Haberler

SON DAKİKA: Deprem nerede oldu? Depremin büyüklüğü ne?

Güncelleme:

Deprem nerede oldu? Depremin büyüklüğü ne? Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Marmaris ilçesinin yaklaşık 41 kilometre açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 36,05 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Deprem nerede oldu? Depremin büyüklüğü ne? Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.27'de merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesinin yaklaşık 41 kilometre açıkları olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

DEPREM NEREDE OLDU?

Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.27'de merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesinin yaklaşık 41 kilometre açıkları olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ NE?

Depremin 36,05 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Marmaris Deprem Muğla AFAD Doğal Afetler Gündem Yaşam Dünya Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title