Haberler

DEM Parti Okmeydanı'nda Halk Buluşması düzenledi

Güncelleme:

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Okmeydanı'nda düzenlenen Halk Buluşması'na katıldı. Bakırhan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni ile yerel seçimleri kazanmak için çalışacaklarını belirtti. Bakırhan, İstanbul'un ulaşım sorununa da değinerek, kendi yönetimlerinde örnek bir İstanbul yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin Okmeydanı'nda düzenlediği Halk Buluşması'na katıldı.

Bir düğün salonunda yapılan etkinlikte konuşan Bakırhan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni ile yerel seçimleri kazanmak için çalışacaklarını söyledi.

Bakırhan, yola çıkarken dayanışmanın çok önemli olduğunu belirterek, "Bizim geleneğimiz dayanışarak, yardımlaşarak, paylaşarak bugünlere geldi. Biz geçmişten de İstanbul'u çok iyi biliyoruz. İstanbul, her dönem emekçisiyle, yoksuluyla, çalışanıyla bizimle dayanışma içerisinde oldu, bizim bir merkezimiz oldu." dedi.

Kentte ulaşımın büyük bir problem haline geldiğini belirten Bakırhan, kendi yönetimlerinde dünyaya örnek modelde bir İstanbul'u ortaya çıkaracaklarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Meral Danış Beştaş Tuncer Bakırhan Murat Çepni DEM Parti Demokrasi Okmeydanı İstanbul Ulaşım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title