Haberler

DEM Partili adayın "Gözaltına alındık" paylaşımı yalan çıktı

Güncelleme:

Diyarbakır Valiliği, DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan Hatun'un gözaltına alındığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Bazı sosyal medya hesapları ve basında yer alan 'DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Hatun'un ilimizde gözaltına alındığına ilişkin haber ve yorumlar' kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır Valiliği, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( Dem Parti ) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Hatun'un sosyal medya hesabındaki "Gözaltına alınıyoruz" paylaşımının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Diyarbakır Valiliği, DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan Hatun'un, "Şu an büyükşehir ve ilçe eş başkanları olarak Koşuyolu Köprüsü'nde gözaltına alınıyoruz." ifadeleri üzerine açıklama yaptı.

HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Valilikten yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesapları ve basında yer alan 'DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Hatun'un ilimizde gözaltına alındığına ilişkin haber ve yorumlar' kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haber ve yorumların mağduriyet algısı oluşturmak amacıyla kasıtlı olarak yapıldığı değerlendirilmektedir." denildi.

DEM Partili adayın 'Gözaltına alındık' paylaşımı yalan çıktı

"GÖZALTINA ALINIYORUZ" DİYE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Doğan Hatun, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı dikkat çeken paylaşımda "Şu an büyükşehir ve ilçe eş başkanları olarak Koşuyolu Köprüsü'nde gözaltına alınıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Diyarbakır Valiliği Sosyal Medya Diyarbakır DEM Parti Genel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Davut Pancar:

Yüzü içini yansıtıyor

68
9
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Mağduruz ayakları bunlar ama artık eski Türkiye yok artık ve daha da iyi olacak

51
7
yanıtYanıtla
s kcr:

Bu adamı direk gözaltına almamaları suç zaten

17
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title