Haberler

DEM Parti Afyonkarahisar Sultandağı Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Afyonkarahisar Sultandağı adayı Mehmet Şükrü Kahraman kimdir?

Güncelleme:

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken DEM Parti Afyonkarahisar Sultandağı Büyükşehir Belediye Başkan adayı merak edilmekte ve bu noktada Mehmet Şükrü Kahraman kimdir? Sorusu da gündemde yer almakta. Peki, DEM Parti Afyonkarahisar Sultandağı adayı Mehmet Şükrü Kahraman kimdir?

Dem Parti Afyonkarahisar Sultandağı Belediye Başkan adayı kim? Sorusu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler kapsamında seçmenlerin gündeminde yer alıyor ve merak konusu haline geliyor. 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için illerin belediye başkana adayları netleşiyor. Peki, DEM Parti Afyonkarahisar Sultandağı adayı Mehmet Şükrü Kahraman kimdir?

DEM PARTİ AFYONKARAHİSAR SULTANDAĞI ADAYI MEHMET ŞÜKRÜ KAHRAMAN KİMDİR?

Mehmet Şükrü Kahraman 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler kapsamında DEM Parti Afyonkarahisar Sultandağı Belediye EşBaşkan adayıdır.

DEM PARTİ HAKKINDA

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, resmî kısaltmasıyla DEM Parti, veya eskiden bilinen adıyla Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti); 25 Kasım 2012 tarihinde Eşitlik ve Demokrasi Partisi ile Yeşiller Partisinin birleşmesiyle kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren bir siyasi partidir.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden, YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Şükrü Kahraman DEM Parti Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title