Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin faturasını kime kesti? AK Parti'de neler oluyor? 3'ü bakan 8 kişi kim?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin faturasını kime kesti? AK Parti'de neler oluyor? 3'ü bakan 8 kişi kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son seçimlerin faturasını kime çıkaracağı merak konusu oldu. AK Parti'deki son gelişmeler ve iç dinamikler hakkında merak edilenler gündemde yerini aldı.

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerle 17. sandık sınavını veren Ak Parti, bu kez sandıktan yüzde 35.49 ile ikinci parti olarak çıktı. "Kale" olarak nitelendirilen birçok il ve ilçeyi muhalefete kaptıran Ak Parti'de faturanın kime çıkacağı merak konusu olurken, Ankara kulislerine düşen son iddia büyük ses getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin faturasını kime kesti? Ak Parti'de neler oluyor? 3'ü bakan 8 kişi kim? İşte ayrıntılar...

RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEÇİM FATURASINI KİME KESTİ?

Aralarında AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un da bulunduğu 5 görevli ve 3 bakanın istifasının isteneceğini ifade eden gazeteci İsmail Saymaz, "31 Mart'ın sorumlusu olarak gösterilen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Genel Sekreter Fatih Şahin'in kellesi gidebilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin faturasını kime kesti? AK Parti'de neler oluyor? 3'ü bakan 8 kişi kim?

"ERDOĞAN 3 BAKANI BAŞARISIZ BULUYOR"

Saymaz, "Adalet Bakanı Yılmaz Tunç teşkilata hakim olamadığı; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beklenen performansı gösteremediği; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da politika üretemediği için Erdoğan tarafından başarısız bulunuyor. Bu üç bakan hükümetin birinci yılında değiştirilebilir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title