Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca isyan etti: Kız yurdunda benim için beddua seansları yapılıyor

Güncelleme:

İsmailağa Cemaati'nden Cübbeli Ahmet ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, cemaatin merkez kız yurdunda gece çocukların uyandırılıp kendisine yönelik beddua seansları düzenletildiğini söyledi.

İsmailağa'da Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaşadığı anlaşmazlıklar sonrasında cemaate bağlı kız yurdunda kendisine beddua seansları düzenlendiğini açıkladı.

"BENİM İÇİN BEDDUA SEANSLARI YAPIYORLAR"

İsmailağa tarikatının merkez kız yurdundaki çocukların gece uyandırıldığını belirten Cübbeli, "Benim için kız yurtlarında beddua seansları yapıyorlar. Benim sohbetimle namaza başlamış bacılarım, 'Allah'ım Cübbeliyi helak et' duasına amin dedirtiliyor. Adamlar eşlerine 'Onun sohbetini dinlersen seni boşarım' diyor." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatının ardından cemaat içinde anlaşmazlıklar baş göstermişti. Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, "Hamas'ın Filistin'de yaptığını biz Türkiye'de yapmak zorundayız. Biz şu an itibarıyla eğer vakti zamanı iyi değerlendirebilirsek Türkiye'de bir devrimin olmaması için hiçbir sebep yok" demişti. Bunun üzerine Ahmet Mahmut Ünlü bu sözlere tepki göstererek, Ustaosmanoğlu için "FETÖ'den beter" ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Sadettin Ustaosmanoğlu'nun sarf ettiği sözler için de suç işlemeye tahrik suçu kapsamında olduğu gerekçesiyle hakkında re'sen soruşturma başlatmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dini

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Ahmet Mahmut Mahmut Ünlü Dini Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

VATOZZ:

Sosyal medya şarlatani

112
127
yanıtYanıtla
CEZA :

hele sen dahada alim birine benziyorsun... aynen devam ulema sultanı

yanıt52
yanıt58
mageerauld nifi:

Sana az bile din tüccarı!

109
121
yanıtYanıtla
CEZA :

Sende çok bilgili alim birine benziyorsun...

yanıt55
yanıt51
arif simsek:

iyi yapıliyor senden ne beklenir. palavradan başka

89
96
yanıtYanıtla
CEZA :

Çok bilgin çok alim birine benziyorsun.. Arif şimşek.. tez zamanda meydanlarda görmek isteriz seni.. ilk iş şehadet getirmeyi öğrenek başlayabilirsin..

yanıt48
yanıt55
Gabriel:

Ceza adlı şahsiyet bütün yorumlara aynı cümleler ile cevap vermen zekanı bilgini kültürünü ispatlıyor.Biraz kitap oku

yanıt52
yanıt32
CEZA :

Gabriel.. bu işler kitap okumakla olsaydı şuanda o yrumlara cevap verdiğim kişiler bu adamın tuvalet temizleyicileri bile olmazdı.. ahmet hocayı seversin yada sevmessin ama onun okuduğu ilmi siz okusaydınız neden bu insanlarla dalga geçtiğimi anlardın... belliki sende kitabın yanından geçmemişin.. ne demişler kişi kendinde eksik olanı dışarda ararmış. o yorumu yapanlar emin ol cahilin önde gidenleri sende dahil.. cahili savunmakta cahilliktir. siz beni bırakında kötülediğiniz adamı az araştırın

yanıt12
yanıt20
Kadir:

Hocam istedikleri kadar beddua etsinler, hak etmeyene isabet etmez, sizin hizmetlerinizi bilen bilir bilmeyen de size saldırır. İnsanlardan ziyade Allah (C.C.) biliyor. Siz ehli sünnet yolunda doğruları konuşmaya devam edin. Sizi sevmeyenlerin neden sevmediği bariz belli.

91
77
yanıtYanıtla
Mustafa Acar:

Ne hizmeti yapmış acaba...

yanıt44
yanıt51
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title