Haberler

CHP SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM? Oktay Aksu kimdir? CHP Sarıyer Belediye Başkanı Adayı Oktay Aksu kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

CHP'nin Sarıyer Belediye Başkanı adayı olan Oktay Aksu'nun kim olduğu merak konusu oldu. Aksu'nun kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Oktay Aksu izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Oktay Aksu hayatı ve biyografisi! Oktay Aksu kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatleri çeken Oktay Aksu hakkında araştırmalar yapılıyor. Oktay Aksu kimdir? Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Oktay Aksu hayatı ve biyografisi! CHP SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM? Oktay Aksu kimdir? CHP Sarıyer Belediye Başkanı Adayı Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

OKTAY AKSU KİMDİR?

1966 yılında Ordu'da dünyaya gelen Mustafa Oktay Aksu, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirmiştir. İstanbul Veteriner Hekimler Odası'nda yönetim kurulu üyeliği yapan Aksu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Ordu Ulubeyliler Derneği'nde Başkanlık ve Ordu Dernekler Federasyonu'nda Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri başarıyla yürütmüştür. İlçe Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği gibi çeşitli görevlerde bulunan Aksu, 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP İstanbul milletvekili adayı olmuştur. Evli ve iki çocuk babası olan Oktay Aksu, Sarıyer'de on sekiz yıldır ikamet etmektedir. 12 Şubat 2024 tarihinde CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı olmuştur.

CHP SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM? Oktay Aksu kimdir? CHP Sarıyer Belediye Başkanı Adayı Oktay Aksu kaç yaşında, nereli?Instagram hesabından yaptığı açıklama

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sarıyer Siyaset Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title