Haberler

Lal Denizli kimdir, kaç yaşında ve nereli? CHP Çeşme Belediye Başkan adayı belli oldu mu 2024?

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı 2024'de gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında birçok kişi tarafından araştırılıyor. CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu sorgulanıyor. Peki, CHP Çeşme Belediye Başkan adayı belli oldu mu 2024? Çeşme adayı Lal Denizli kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Çeşme Belediye Başkan adayı kimdir 2024? Sorusu, yerel seçimler kapsamında Çeşme'de merak edilmekte olan sorular arasında bulunmakta. CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu gündemde. CHP Parti Meclisi, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yarışa girecek yeni adayları belirledi. CHP Çeşme Belediye Başkan adayı belli oldu mu 2024? Çeşme adayı Lal Denizli kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizdedir...

CHP ÇEŞME BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİMDİR 2024?

CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Cemil Tugay'ı aday olarak belirledi. İlçe adayları da ilan edilirken listenin en dikkat çeken ismi ise ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. 32 yaşındaki Lal Denizli, Çeşme Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi.

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı belli oldu mu 2024? Çeşme adayı Lal Denizli kimdir, kaç yaşında ve nereli?

LAL DENİZLİ KİMDİR?

Lal Denizli, 1991 yılında dünyaya geldi. Milli Futbol Takım'ın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş'ın da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli'nin kızıdır. Pierre Loti Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nü bitirdi. Ardından Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yaptı. CHP Gençlik Kolları'nda aktif olarak çalıştı.

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı belli oldu mu 2024? Çeşme adayı Lal Denizli kimdir, kaç yaşında ve nereli?

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2024

  • Aliağa ilçesinde Çağatay Güç,
  • Balçova ilçesinde Onur Yiğit,
  • Bayındır ilçesinde Davut Sakarsu,
  • Bayraklı ilçesinde İrfan Önal,
  • Bergama ilçesinde Tanju Çelik,
  • Beydağ ilçesinde Şakir Başaran,
  • Bornova ilçesinde Ömer Eşki,
  • Buca ilçesinde Görkem Duman,
  • Çeşme ilçesinde Lal Denizli,
  • Çiğli ilçesinde Uygar Yıldırım,
  • Dikili ilçesinde Adil Kırgöz,
  • Foça ilçesinde Saniye Bora Fıçı,
  • Gaziemir ilçesinde Ünal Işık,
  • Güzelbahçe ilçesinde Mustafa Günay,
  • Karabağlar ilçesinde Emine Helil İnay Kınay,
  • Karaburun ilçesinde Nurşen Balcı,
  • Karşıyaka ilçesinde Behice Yıldız İşçimenler Ünsal aday olarak gösterildi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Lal Denizli Denizli Çeşme Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title