Haberler

Cemal Hünal ile Lale Cangal boşanıyor mu? Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal neden boşanıyor?

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Cemal Hünal ile Lale Cangal boşanıyor mu ve neden boşanıyor sorularına yanıt aranıyor. 13 yıl önce nikah masasına oturan ve bir oğulları olan Cemal Hünal ile Lale Cangal çifti boşanıyor mu merak ediliyor. Peki, Cemal Hünal ile Lale Cangal boşanıyor mu? Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal neden boşanıyor?

Cemal Hünal ile Lale Cangal boşanıyor mu? Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal neden boşanıyor? sorularına yanıt aranıyor. Issız Adam filmindeki rolüyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan Cemal Hünal ile 2011 yılında nikah masasına oturduğu Lale Cangal ile boşanıyor mu sorusu gündeme geliyor. Cemal Hünal ile Lale Cangal boşanıyor mu? Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal neden boşanıyor? Detaylar haberimizdedir…

CEMAL HÜNAL İLE LALE CANGAL BOŞANIYOR MU?

Issız Adam filmindeki rolüyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan Cemal Hünal ile 2011 yılında nikah masasına oturduğu Lale Cangal boşanma kararı aldı.

Haklarında çıkan boşanma haberlerinin ardından Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan çift, şu ifadeleri kullandı: "Basında bir süredir yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yapma gereği duyduk. Evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Ancak henüz resmi bir başvurumuz olmadı. Süreci hem bizim hem de müşterek çocuğum uzun menfaati doğrultusunda yönetebilmek için avukatımız ile görüşüyoruz. Nihai kararı sizlerle paylaşacağız, o zamana kadar ailemizin yaşadığı bu hassas sürece saygı duymanızı ve tarafımızca yapılmayan hiç bir açıklamaya itibar etmemenizi rica ederiz.

Cemal Hünal ile Lale Cangal boşanıyor mu? Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal neden boşanıyor?

Cemal Hünal ile Lale Cangal boşanıyor mu? Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal neden boşanıyor?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Lale Cangal Cemal Hünal Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title