Haberler

Bursa'da Husumetli İki Kişi Ateş Açtı: 2 Kadın Yaralandı

Güncelleme:

Bursa'nın Kestel ilçesinde, husumetli olan iki kişiden biri diğerinin kaçtığı eve tabanca ile ateş açtı. Açılan ateş sonucunda, olayla ilgisi olmayan 2 kadın yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri, failleri kısa sürede yakaladı.

Bursa'da husumetlilerden biri diğer husumetlisinin kaçtığı eve doğru tabanca ile ateş açtı. Açılan ateş, olayla ilgisi olmayan 2 kadına isabet ederken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Bölgeyi mercek altına alan ekipler, failleri kısa sürede yakaladı.

Olay, Salı günü gece saatlerinde Kestel ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ç. ve B.Ç. aralarında daha önceden husumet bulunan S.T.'nin evine otomobil ile gitti. Kapının önüne inen S.T. ve husumetli olduğu S.Ç. ile B.Ç., bir süre konuştuktan sonra yine tartışmaya başladı. S.T. bir süre sonra eve kaçarken S.Ç. ile B.Ç. ise husumetlisinin kaçtığı eve doğru tabancayla ateş açtı. Olayla ilgisi bulunmayan Eda T. (27) ile Fadime T. (43) kurşunların hedefi olurken, yaralanan iki kadın, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eda T. ile Fadime T., tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Bölgeyi mercek altına alan ekipler, kısa sürede şüphelileri ve kaçtıkları otomobilin plakasını tespit etti. Şüpheliler yine otomobil ile seyir halindeyken, merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kestel Bursa Olay Güvenlik Polis Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title