Haberler

Bülent Ersoy, cinsel ilişki sürelerinden dert yandı: 15 dakika bilmem ne, hiç uğraşamam

Güncelleme:

Safiye Soyman ve Banu Alkan ile yıllar sonra yeniden bir araya gelen Bülent Ersoy, programda cinsel ilişki sürelerinden dert yandı. Ersoy, "Hiç uğraşamam. 15 dakika bilmem ne. Ondan sonra üç buçuk saat yıkanacağım, abdest alacağım. Değer mi ayol? Siz kafayı yemişsiniz. Ben yani öyle çok uzunu da sevmem de. Böyle böyle 10 saat, hiç çekemem. Tokadı basarım" dedi.

Safiye Soyman ve Banu Alkan ile dijital platformda program yapan Bülent Ersoy, cinsel ilişki süreleri ile ilgili "Hiç uğraşamam. 15 dakika bilmem ne. Ondan sonra üç buçuk saat yıkanacağım, abdest alacağım. Değer mi ayol?" dedi.

Bülent Ersoy, cinsel ilişki sürelerinden dert yandı: 15 dakika bilmem ne, hiç uğraşamam

"HİÇ UĞRAŞAMAM"

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, yıllar sonra Safiye Soyman ve Banu Alkan ile dijital platformdaki programda bir araya geldi. Programda cinsel ilişki sohbeti gündem oldu. Ersoy, "Hiç uğraşamam. 15 dakika bilmem ne. Ondan sonra üç buçuk saat yıkanacağım, abdest alacağım. Değer mi ayol? Benim diyeninki 15 dakika sürmüyor. Hemen tik tak" ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy, cinsel ilişki sürelerinden dert yandı: 15 dakika bilmem ne, hiç uğraşamam

"HİÇ ÇEKEMEM, TOKADI BASARIM"

Pogramın sunucusunun "15 dakika çok. Türkiye'de ortalama 3 dakika" yanıtı sonrası Ersoy ise "Ne diyeyim anam. Ben yani öyle çok uzunu da sevmem de. Böyle böyle 10 saat, hiç çekemem. Tokadı basarım. 'Ne yapacaksan yap, ağzını burnunu kırmayayım şimdi' derim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Televizyon

Safiye Soyman Bülent Ersoy Banu Alkan Ünlüler Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Doğrucu Mahmut:

Türkiye'nin en gereksiz insanları bir araya gelince konuştukları konu da bu kadar gereksiz olur işte...

622
16
yanıtYanıtla
oturan:

zebaniler seni bekliyor bülent abi

400
28
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Siz daha emeklige ayrilmadiniz mi Neyin nesinden bahsediyorsunuz

376
15
yanıtYanıtla
Alkurt:

Oturan, Allah in yerine konusmakla en büyük zebaniligi sen yapiyorsun, da farkinda degilsin..Ya zebaniler seni bekl7yorsa..tövbe et

yanıt6
yanıt17
Tarih tarih:

2000 den sonra toplum nasil yozlaştı!

295
20
yanıtYanıtla
Mehmet deniz:

Günahkarlıktan Allah insan sıfatını Almış, Seni gören şeytan görmüşten beter olur, kendine ne pay çıkarıp yatma kalkma vs yıkanmadan bahsediyorsun.

209
14
yanıtYanıtla
Goker Deveci:

Bunlari oraya cikaranda suç zaten

153
5
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Laik ve çağdaşlar toplanmış

74
56
yanıtYanıtla
Bozkurt:

20 tane avane bu yorumun nesini beğenmediniz

yanıt11
yanıt37
sem sem:

çünkü laiklik çağdaşlık bu demek değil kendini bilmez çıplaklık meraklısı herkes laikliğin arkasına sığınır sapıklığını yaşamak ve anlatmak için sizlerde hemen fırsat bu fırsat laikliğe saldırırsınız nasıl ki bazı terör grupları islamı kullanıp kanlı eylemler yapıyorsa ve bunun aslında islamla alakası yoksa işid gibi mesela cıplak gezmenin yada alkol alıp taşkınlık yapmanın sapıklaşmanın da çağdaşlıkla laiklikle alakası yok

yanıt1
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title