Haberler

Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı Almanya'da yarı finalde

Güncelleme:

Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı final rövanşında Almanya'da SVG Lüneburg'la karşılaşacak. İlk maçı kazanan Arkas Spor, finale çıkmak için mücadele edecek.

Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı final rövanşında yarın Almanya'da SVG Lüneburg'la karşılaşacak.

Lüneburg kentinde LKH Arena'daki karşılaşma, TSİ 21.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem olarak Kıbrıs Rum Kesimi'nden Christos Maifoshis ile İspanyol Gloria Souto Jimenez görev yapacak.

İlk maçı 3-0 kazanan Arkas Spor, her türlü galibiyette ve 3-2 mağlup olması durumunda adını finale yazdıracak. Karşılaşmayı ev sahibi ekibin 3-0 veya 3-1 kazanması halinde ise finale yükselecek ekip altın setle belirlenecek.

Yarı finalin diğer eşleşmesinde ilk müsabakayı 3-0 kaybeden Fenerbahçe Parolapara, 29 Şubat Perşembe günü Polonya ekibi Asseco Resovia'yı konuk edecek.

Bu sezon Avrupa'daki 11 maçta tek yenilgisi bulunan Arkas Spor, Avrupa kupalarında 135. maçına çıkacak. İzmir temsilcisi geride kalan 134 maçta 72 galibiyet ve 62 yenilgi yaşadı.

Kaynak: AA / Spor

Arkas Spor Voleybol Almanya Arkas Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title