Haberler

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI | Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? YSK Seçim Sonuçları!

Güncelleme:

Ankara'da yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Yarışı, Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasında geçiyor. Hangi adayın önde olduğu ve sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında bilgi arayışı devam ediyor.

Türkiye 5 yıl sürecek yerel yöneticilerini belirlemek için bugün sandık başına gitti. Oy sayımı saat 17.00 itibarıyla başladı. Sonucu en çok merak edilen iller arasında başkent Ankara da yer alıyor. Açılan sandıklardan ilk sonuçlar gelmeye başladı.

ANKARA'DA HANGİ ADAY ÖNDE?

Başkentte sandıkların 23,49'u açıldı. Gelen ilk sonuçlara göre Ankara'da mevcut Başkan Mansur Yavaş yüzde 57,75 oy aldı, Turgut Altınok ise 34,63 oy aldı.

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI | Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? YSK Seçim Sonuçları!

TURGUT ALTINOK MU MANSUR YAVAŞ MI?

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Merhaba güzel Başkentin güzel yürekli insanları. Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz. Sandık görevlilerimiz hariç tüm hemşehrilerimi saat 22.00'de Ankara Büyükşehir Belediyesi merkez binası bahçesine davet ediyorum"

ANKARA 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Turgut Altınok Mansur Yavaş Ankara Gündem Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title