Haberler

Ankara'da bir boya atölyesinde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor

Güncelleme:

Ankara'nın Altındağ ilçesindeki bir boya atölyesinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İş yeri sahibi yangının çalışanlar tarafından fark edildiğini ve hemen itfaiyeye haber verdiklerini belirtti. Yangın nedeniyle can kaybı yaşanmazken, iş yerlerinin sigortalı olduğu ve yangının yapı malzemeleri nedeniyle uzun sürdüğü ifade edildi.

Ankara'da bir boya atölyesinde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Alınan bilgilere göre, Altındağ ilçesindeki Demirciler Sitesi'nde Örnek Mahallesi 107. Cadde'de bulunan bir boya atölyesinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin alevlere müdahalesi devam ediyor.

İş yeri sahibi Mert Tiritoğlu, yangını çalışanlarının fark ettiğini belirterek, "Sabah saatlerinde bilmediğimiz bir şekilde elemanlarımız alevi gördüler. Anında itfaiye

ekiplerine haber verdik. Çalışma yapılıyor. Allah'a çok şükür bir can kaybımız yok. Bütün iş yerlerimiz sigortalı. Allah'ın izniyle atlatacağız. Yapı malzemeleri olduğu için yangın bu kadar uzun sürdü. Bu süreci de Allah'ın izni ile atlatacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ İtfaiye Ankara 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title