Haberler

Amatör golfçüler Antalya'da bir araya geldi

Güncelleme:

Gloria Özaltın Championship organizasyonu, Gloria Hotels & Resorts'ta 7. kez düzenlendi. 150 sporcu mücadele etti ve dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrem Özaltın, etkinlikte yaptığı konuşmada Gloria Hotels & Resorts'un Türkiye'nin lider markası olduğunu vurguladı.

Amatör golfçülerin bir araya geldiği Gloria Özaltın Championship organizasyonu Antalya'da yapıldı.
Organizasyon komitesinden yapılan açıklamaya göre, Gloria Hotels & Resorts'ta 7.'si gerçekleştirilen etkinlikte 150 sporcu mücadele etti.
Farklı kategoride gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Özaltın HoldingYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrem Özaltın, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Gloria Özaltın Championship'in 7. yılında bir kez daha sizlerle bir araya gelmenin, bu heyecanı ve gururu paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gloria Özaltın Championship'in önemi, her yıl büyüyüp geliştikçe daha da hissedilir hale geliyor. Kurucu başkanımız rahmetli dedem Nuri Özaltın'ın öncülüğünde kurulan Gloria Hotels & Resorts, 27 yılı aşkın süredir uluslararası otelcilikte Türkiye'nin lider markası olarak kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Antalya Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title