Haberler

Ali Saip Erişen kimdir? Memleket Partisi İzmir Bayındır Belediye Başkan Adayı Ali Saip Erişen kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Memleket Partisi İzmir Bayındır Belediye Başkan Adayı Ali Saip Erişen kaç yaşında, nereli? Memleket Partisi'nin İzmir Bayındır Belediye Başkan Adayı olan Ali Saip Erişen hakkında merak edilenler gündemde. Erişen'in kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu konuları, seçim süreci boyunca vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. Memleket Partisi İzmir Bayındır Belediye Başkan adayı ise Ali Saip Erişen. Ali Saip Erişen kimdir? Ali Saip Erişen nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

ALİ SAİP ERİŞEN KİMDİR?

Yüksek mimar olan Ali Saip Erişen, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Memleket Partisi İzmir Bayındır Belediye Başkan adayıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İzmir Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title