Haberler

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Arvas, esnafla görüşerek taleplerini dinledi ve destek talebinde bulundu. Vanlıların dua ve desteğiyle yeni bir dönemi başlatacak projelerle Van'ın önünü açacaklarını belirtti.

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Kömürcüler ve marangozlar sitelerini ziyaret ederek esnafla görüşen, taleplerini dinleyen Arvas, daha sonra Çaldıran Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım'ın seçim ofisinin açılışına katıldı.

Vatandaşlarla görüşen, destek talebinde bulunan Arvas, belediyeciliğin ciddi bir iş olduğunu söyledi.

Sahada seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Arvas, şunları kaydetti:

"Ziyaret ettiğimiz, elini tuttuğumuz, evine misafir olduğumuz, işyerine gittiğimiz, farklı partilere gönül vermiş tüm kesimlerin belediyeden hizmet beklentisi var. Biz de tüm talepleri not alıyoruz. Bu güne kadar eksik kalan ne varsa tamamlayacağız. Yoğun programlarımıza rağmen hemşerilerimizden aldığımız enerji sayesinde şevkle çalışıyoruz. Vanlıların dua ve desteğiyle 1 Nisan'dan itibaren durmaksızın Van'ın önünü açacak projelerle yeni bir dönemi başlatacağız. Bugüne kadar kamuoyu ile paylaştığımız projelerimiz hakkında çok güzel geri dönüşler alıyoruz."

Kentte kalkınma seferberliği başlatacaklarını dile getiren Arvas, "Gittiğimiz her yerde günlerdir ısrarla anlatıyoruz. 31 Mart'ta yapılacak seçim Van için tarihi bir fırsattır. Bu şehrin bir evladı, içinizden biri olarak yönetmeye değil, hizmet etmeye talibim. Van'ın geleceği için amasız, fakatsız kenetlenmeliyiz. Bu seçim dertlerimize derman olacak, Van'ın aydınlık geleceğine kapı aralayacağız. Şehrimize reva görülen huzursuzluk, kötü gidişat bizim kaderimiz değil, biz bunu değiştireceğiz. 20 yıldır mahrum kaldığımız huzur, güven ve istikrarı tesis edecek, yatırım ortamını iyileştirecek, kalkınma seferberliği başlatacağız." diye konuştu.

İktidar ile uyum içinde çalışarak, Ak Parti'nin ortaya koyduğu gerçek belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini anlatan Arvas, şöyle devam etti:

"Havasından ve suyundan hep birlikte faydalandığımız ortak paydamız şehrimize sahip çıkmak, tüm hemşerilerimizin mesuliyetidir. Yeni bir Van için 31 Mart'ta herkesi sandığa gitmeye ve AK Parti adaylarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Şehrimizi ve bizi yakından ilgilendiren kritik bir seçimin arifesindeyiz. Bugüne kadar bize kaybettiren, ekonomimizi yoran, geleceğimizden çalan, sorunlarımızı büyüten anlayıştan kurtulacağız. Bu değişimi birlikte başaracağız."

Arvas'a AK Parti İl Başkanı Emre Güray, MDK üyesi Zahir Soğanda ve partililer de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Abdulahat Arvas AK Parti Van Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title