Haberler

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti İstanbul Üsküdar adayı kimdir?

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken AK Parti'nin İstanbul ilçelerinde aday göstereceği isimler de netleşmeye başladı. AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor. Peki, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Üsküdar adayı kim?

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti'nin İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler de merak ediliyor. Tüm illerde belediye başkan adayları belli olan Ak Parti, bugün de İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını duyuruyor. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan adayların isimlerini açıklıyor. Peki, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Üsküdar adayı kim?

AK PARTİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor. Haliç Kongre Merkezi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayının Hilmi Türkmen olduğunu açıkladı. Buna göre 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen olmuştur.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti İstanbul Üsküdar adayı kim?OlduAK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen

AK PARTİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HİLMİ TÜRKMEN KİMDİR?

Hilmi Türkmen, Şalpazarı, Trabzon doğumlu olup, 1 Mart 1973 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Medeni durumu evli ve dört çocuk babasıdır. İngilizce dilini başarıyla kullanabilen Türkmen, eğitim hayatına Şalpazarı İlköğretim Okulu'nda başlamış ve Hafızlık dönemi geçirmiştir. Ardından Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim görmüş, eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Meslek hayatına serbest avukat olarak Üsküdar'da başlayan İsmet Türkmen, aynı zamanda çeşitli eğitim, kültür ve sosyal yardım alanındaki sivil toplum kuruluşlarında kurucu ve yönetici olarak görev almıştır. Klasik Türk Sanatları Vakfı'nın kuruculuğu ve Mütevelli Heyeti Üyeliği, Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli pozisyonlarda bulunmuştur.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

İstanbul Üsküdar Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title