Haberler

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ile Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Güncelleme:

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü düzenledi. Hatipoğlu, yürüyüş sırasında vatandaşlarla buluşarak desteklerini aldı ve kentimizi geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle "Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü" gerçekleştirdi.

Hatipoğlu, Han ilçesine giderek, vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra 71 Evler Mahallesi'ne gelen Hatipoğlu, eşi Nazlı Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı.

Emek Mahallesi'ne kadar yürüyen Hatipoğlu, "71 Evler Mahallesi'nden Emek Mahallesi'ne uzanan bu yürüyüş, 31 Mart'ta kentimizin tamamında yapacağımız zafer turumuzun bir provası oldu. Kentimizi geleceğe taşımak, hemşehrilerimize hak ettiği değerleri ulaştırmak için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Eskişehir'i topyekun kalkındıracağımıza söz veriyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Odunpazarı Özkan Alp Eskişehir AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title