Haberler

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, BAİBÜ öğrencileriyle buluştu

Güncelleme:

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (BAİBÜ) okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Demirkol, öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyerek projelerinden bahsetti.

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (BAİBÜ) okuyan öğrencilerle bir araya geldi.

BAİBÜ Gölköy Kampüsü'nde öğrencilerle voleybol oynayan, çimlerde oturup sohbet eden Demirkol, projelerinden bahsettiği öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi.

Ulaşım sıkıntısını halk otobüsleri esnafını da mağdur etmeden ilk etapta çözeceklerini belirten Demirkol, gençlere yönelik özel indirimler ve fırsatlar sunacak "Genç Kart"ın, eğitim ve ulaşım hizmetlerinin yanı sıra sosyal, spor ve kültürel etkinliklerde kullanılabileceğini bildirdi.

Demirkol, Bolu'ya eğitim için gelen gençlerin kentin doğal güzelliklerini görmeden dönmesini istemediklerinin altını çizerek, gençler için doğa içinde eğitici ve eğlenceli etkinlikler sunan kamplar düzenleyeceklerini anlattı.

Belediye ve üniversite öğrencilerinin iş birliği ile kulüpleri temsilen danışma meclisi kurulacağı ve öğrencilerinde söz sahibi olacağını vurgulayan Demirkol, genç kafe ve söyleşi mekanlarıyla gençlerin öğrenme ve sosyal etkileşimi için kullanabilecekleri mekanlar oluşturulacaklarını kaydetti.

Demirkol, mahallelerde kurulacak etüt merkezlerinde çocuklar ile üniversite öğrencilerini bir araya getirmek istediklerine değinerek, üniversitelilerin çocuklara ödevlerinde yardım edeceklerini, hem maddi kazanç sağlayacaklarını hem de Bolulu vatandaşlarla daha yakın olacaklarını aktardı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere yönelik destek programları oluşturulacaklarından da bahseden Demirkol, "Bu programlar, beslenme ve eğitim materyalleri gibi temel ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca, şehir dışındaki üniversite öğrencilerimize destek kapsamında il dışında eğitim gören hemşerilerimize maddi ve manevi destek sağlanacaktır." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Emin Demirkol AK Parti Bolu Yerel yönetim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title