Haberler

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti İstanbul Beylikdüzü adayı kim?

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti'nin İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın oldu. Yaklaşan seçimler öncesi AK Parti'nin İstanbul ilçelerinde aday göstereceği isimler merak konusuydu. Açıklanan bilgilere göre, 12 ilçede mevcut başkanlarla devam edilecekken, 5 ilçede henüz karar verilmiş değil. Peki, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Beylikdüzü adayı kim?

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti'nin İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler de merak ediliyor. Cumartesi günü açıklanması beklenen listeyle ilgili kulislere sızan bilgilere göre; 12 ilçede mevcut başkanlarla devam edilecek. 5 ilçede ise henüz karar verilmiş değil. Peki, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Beylikdüzü adayı kim?

AK PARTİ BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor. Haliç Kongre Merkezi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayının Mustafa Günaydın olduğunu açıkladı. Buna göre 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın olmuştur.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti İstanbul Beylikdüzü adayı kim?AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın

AK PARTİ BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA GÜNAYDIN KİMDİR?

Mustafa Günaydın, 29 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul Bayrampaşa'da doğan aslen Trabzonlu bir iş insanıdır. Nişantaşı Üniversitesi'nde İç Mimarlık, Anadolu Üniversitesi'nde Sosyoloji bölümlerinden mezun olduktan sonra çift dal lisans eğitimi ile Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Mustafa Günaydın, 1957 yılında kurulan Tekstil ve İnşaat firmasının ikinci kuşak temsilcisidir. Firmanın yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenmiştir. Bu pozisyonunda şirketin yönetim ve stratejik kararlarını yönlendirmekle sorumludur.

İşte açıklanan AK Parti İstanbul ilçe belediye başkan adayları:

Adalar - Uğur Sina Şen

Arnavutköy - Mustafa Candaroğlu

Ataşehir - Mustafa Naim Yağcı

Avcılar - Abdullah Küçükoğlu

Bağcılar - Abdullah Özdemir

Bahçelievler - Hakan Bahadır

Bakırköy - Ali Talip Özdemir

Beylikdüzü - Yasin Kartoğlu

Bayrampaşa - İlknur Kovaç Bayraktar

Beşiktaş - Serkan Toper

Beylikdüzü - Mustafa Günaydın

AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan'ın açıklamasından satır başları: "AK Parti'mizi 31 Mart'ta büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde temsil edecek adayları peyder pey milletimize takdim ediyoruz. 7 Ocak'ta İstanbul Büyükşehir Belediye adayımız Murat Kurum'un da aralarında bulunduğu 26 büyükşehir ve il adayımızın tanıtımını yapmıştık. Bu hafta da Ankara'da 48 büyükşehir ve il adayımızın ismini açıkladık. Böylece Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyeceğimiz 7 büyükşehir ve il ile birlikte 81 ilimizin tamamındaki adaylarımızı ilan etmiş olduk.

AK PARTİ BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CANLI İZLE

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Mustafa Günaydın Beylikdüzü İstanbul Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title