Haberler

Ahmet Davutoğlu: Gelecek Partisi yerel seçimlerde odaklanmış bir strateji izleyecek

Güncelleme:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimlerde her yerde aday göstermek yerine belli yerlere odaklanarak Gelecek Partisi'nin belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Bizim meselemiz bu seçimde her yerde aday göstererek dikkati dağıtmaktansa belli yerlere odaklanıp bizim Gelecek Partisinin belediyecilik anlayışını hayata geçireceğimiz örnek bir belediyecilik anlayışına öncelik verdik." dedi.

Davutoğlu, Yıldırım ilçesinde Gelecek Partisi İl Başkanlığında Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi, ardından basın toplantısı düzenledi.

Ahmet Davutoğlu, Bursa'nın kendisi için birçok eserde doğrudan ele aldığı kültürü, doğası, tarihi, insan dokusuyla Türkiye'nin temsil kabiliyeti yüksek ve en derinlikli şehir olduğunu söyledi.

Ülkenin cumhuriyetin yüzüncü yılına çok büyük ümitlerle giremediğini ifade eden Davutoğlu, "Yeni bir asrın ilk yılına girerken bir seçim sürecine daha girmiş olduk. Aslında seçimin ötesinde Türk dünyasında genel giriş ve Türkiye'deki genel eğilimler bağlamında bakıldığında, cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, maalesef ikinci yüzyılına çok büyük ümitlerle giriyor değiliz. Bunu görmemiz lazım." diye konuştu.

Yerel seçimde her şehrin kendi kararını vereceğini belirten Davutoğlu, "Muhakkak her şehir kendi kaderini tayin edecek ölçüleri, kriterleri göz önüne alacak ve seçmen kararını verecek ama şu andan itibaren yerel seçim neticeleri kadar ve yerel seçim sonrasında ülkemizin hangi şartlarda nasıl bir dünya konjonktürüyle karşı karşıya kalacağını da göz önüne almamız lazım. Biz yerel seçimlere parti olarak özel bir stratejiyle hazırlandık. Odaklanmış bir yerel seçim stratejisi takip ettik." değerlendirmesinde bulundu.

Şanslı olmayan adayı aday göstermeyeceklerine dikkati çeken Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bursa'daki 5 adayımız da Yıldırım'da Ercan Bey, Nilüfer'de Semih Bey, Gemlik'te Cihan Bey, Orhangazi'de Yılmaz Bey ve İznik'te İsmet Bey hepsi iddialı adaylar. İstesek Türkiye'nin hemen hemen her yerinde aday gösterebilirdik. Bizim meselemiz bu seçimde her yerde aday göstererek dikkati dağıtmaktansa belli yerlere odaklanıp bizim Gelecek Partisinin belediyecilik anlayışını hayata geçireceğimiz örnek bir belediyecilik anlayışına öncelik verdik."

Kaynak: AA / Politika

Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Partiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title